SHOTS OF THE WEEK AUGUSTUS '18

SHOTS OF THE WEEK #5

Afgelopen week begonnen we met pech, ik stond met pech langs de weg. Gelukkig was de ANWB er snel en was het makkelijk op te lossen! Daarna kon ik gewoon nog even richting Burgers Zoo. Verder ging ik woensdag op kraambezoek in de Apenheul bij de kleine rode brulaap die pas 4 dagen oud was! In het weekend hielpen we mijn zus en haar vriend verhuizen, gingen we met vrienden op stap en met de (schoon)familie naar Bobbejaanland . Kortom een hele leuke week!
N’Kato (een van de gorilla tweeling uit Burgers Zoo. Super bijzonder want er zijn maar weinig gorilla moeders die een tweeling beide in leven kunnen houden. N’Gayla lukt het in 2014 om twee gezonde gorilla’s op de wereld te zetten. Een jongetje N’Kato en een meisje N’hasa)
Gelukkig was de ANWB er snel en was het zo verholpen!
Pantertje (meisje) liet zich weer kort maar goed zien van de week in Burgers Zoo!
Even stoeien!
Wat lijken ze toch op ons mensen. Al daag ik jullie wel uit om zo relaxed op een boomstam te gaan liggen als deze gorilla (N’Kato)
Ook spotte ik de javaanse langoer baby! (in Apenheul)
Kumar de Hanuman Langur (Hoelmans). Verliefd op deze foto, en verliefd op dit moment. Ik heb eerst gekeken en daarna snel een foto gemaakt. Hij zat er zo mooi bij!
Rode brulaap geboren op zaterdag 25 augustus. Gefotografeerd op woensdag 29 augustus!
Ik had heel veel geluk in de ochtend toen de kleine zich liet zien voor enkele secondes! Daarna trok moeder Ymanoë zich terug met haar kleine.
Slingeraap Choco met haar jong Piñata (het zijn de echte namen haha!)
En uiteraard, ging ik langs mijn favoriete Orang Oetans (Samboja en Indah)
Panterwelpjes (links meisje en rechts jongetje -> te herkennen aan korte en lange snorharen!)
Een van de mooie dingen aan Burgers Zoo is denk ik wel de mangrove halen, met zoveel mooie vlinders!
Ook in de mangrove te vinden, de krabben. Er is zelfs een getijde werking voor de krabben in dit gebied!
We hielpen mijn zus nog even mee verhuizen. Het overige bubbeltjesplastic is voor onze verhuizing over een paar weken!
Zondag gingen we met de schoonfamilie naar Bobbejaanland! Een super gezellige dag. Ik ging in een hoop achtbanen mee, op deze na. Mijn schoonmoeder en ik, keken toe hoe schoon-vader,-broertjes en vriend uit de lucht kwamen vallen! haha
Het was een super leuke week. En we sloten gezellig af, met een prachtig zonnige dag!
Op naar weer een mooie week. Gevuld met veel verjaardagen. En we gaan alvast veel inpakken want over twee weken krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Keep posted.
Liefs,
Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.