SHOTS OF THE WEEK SEPTEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #1 SEPTEMBER

De eerste week van september, het begin van een maand met een hoop verjaardagen! Maar ook de week waarin ik Overloon, Dierenrijk, Burgers Zoo en Apenheul bezocht. In twee uur tijd, schoot ik denk ik mijn mooiste plaatjes ooit gemaakt in de Apenheul. Aan het einde van de week ging ik met Michael naar ons nieuwe adoptiedier voor dit jaar, de Palmgier! In de roofvogel show schoot ik ook nog een aantal mooie plaatjes, waar ik erg blij mee ben. Hopelijk kunnen jullie er net zo van genieten als ik.
Kroonmaki – Zooparc Overloon
Etenstijd bij de leeuwen, het is dringen bij de schuif, wie er als eerste uit mag – Zooparc Overloon
Jaja! de schuif is nu helemaal open! (6 mannelijke leeuwen, tweeling en een vierling. Ze hebben dezelfde vader, namelijk Caesar uit Beekse Bergen maar ze hebben een andere moeder. Er is een overschot aan mannelijke leeuwen in dierentuinen en dat is lastig. want normaal is er maar 1 man op een groep met leeuwinnen. Daarom zijn dit soort vrijgezelle mannengroepen noodzakelijk in sommige dierentuinen)
Zo onwijs blij, met de foto van dit 1,5 week oude rode brulaapje – Apenheul
Slingerapen Choco en Piñata – Apenheul
Indah leert klimmen – Apenheul
Pantermeisje -Burgers Zoo
Eindelijk heb ik de Blauwe Morpho gefotografeerd met haar vleugels open. De morpho valt pas op als hij vliegt, want dan zijn de prachtige lichtblauw metallic kleuren boven op zijn vleugels zichtbaar. Zodra hij stil zit, houdt hij zijn vleugels boven het lichaam tegen elkaar en is de bruin gevlekte onderkant te zien, die zorgt voor een goede camouflage. De blauwe kleuren zijn niet pigmentkleuren, maar structuurkleuren. Dat wil zeggen dat de kleuren ontstaan door breking van het opvallende zonlicht, zoals bij een olievlek op het water. – Burgers Zoo
Madiba – Burgers Zoo
Bauwi – Burgers Zoo
Jong berberaapje (geboren 1 juli) – Dierenrijk
‘Tante’ Sonja deelt haar voedsel wel met Kibibi als zij niks heeft kunnen vinden.
Lady Maya – Beekse Bergen
Gier – Beekse Bergen
Kleine kraanvogels uit het ei gekropen – Beekse Bergen
De geadopteerde palmgier Sibaya!
Hopelijk hebben jullie ook een goede week gehad?! Welke foto vinden jullie het mooiste?
Liefs,
Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.