SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK MEI '19

SHOTS OF THE WEEK MEI #1

Afgelopen week zagen we ongeveer alle soorten weer en temperaturen voorbij komen. Ik ging afgelopen week naar Beekse Bergen en de Zoo van Krefeld.

Angara – Beekse Bergen

In Beekse Bergen fotografeerde ik deze week nog een hoogzwangere tijger. En niet veel later beviel zij van een prachtige drieling. Haar eerste nestje dus wel nog heel spannend. We wachten vol spanning af tot we de kleintjes wellicht over een maand kunnen zien!

Nog meer babygeluk in
Beekse Bergen. Maar dan wel ‘wilde’ dieren.
Er werd volop geklommen bij de gorilla’s! – Beekse Bergen

Na twee maanden ging ik eindelijk weer een keer naar de Zoo in Krefeld. En wat is baby gorilla Bobóto groot en nog knapper geworden!

Mama Miliki en zoon Bobóto – Zoo Krefeld

De volgende foto is niet helemaal scherp maar ik wilde hem toch graag plaatsen omdat het moment heel mooi was. Hieronder zie je twee broers.

Pepe en Bobóto – Zoo Krefeld
Bobóto – Zoo Krefeld

En van de schattige babygorilla naar de lieve orang oetan dreumes Suria.

Suria – Zoo Krefeld

Hujan is imiddels vertrokken naar Monkey World. Hujan is een orang oetan die helaas is verstoten door moeder en niet meer kon blijven in Zoo Krefeld. De groep kan dus weer bij elkaar en dat levert prachtige speelmomenten op in de hele groep. Inmiddels is de biologische moeder van Hujan waarschijnlijk weer zwanger. Laten we hopen dat alles goed gaat!

Sungai – Zoo Krefeld

Daarnaast krijg ik eindelijk de kans om een pauw te fotograferen die zijn veren liet zien.

Pauw – Zoo Krefeld
Tijger – Zoo Krefeld
Boma en Tumba – Zoo Krefeld
Zoo Krefeld
Grapjas Suria – Zoo Krefeld

En met deze grappige en speelse foto van Suria eindigen we deze week de Shots Of The Week. Ik hoop dat jullie een fijne week hebben gehad!

Liefs, Lieke

Eén reactie

  • Jenny

    Hoi Lieke,
    Dat was weer heerlijk mee genieten! De foto van Angara met alle “blaasbloemen” (pluizenbollen paardenbloemen) is mooi. En speciaal met de 3 welpjes nog in haar buik. Bobóto is zo’n prachtige baby, heerlijk!! Superleuk die foto van de broertjes ❤ Pepe is wel de enige van alle gorilla’s die in of na 2013 geboren zijn, die niet meer de jongste is. De andere foto’s in de blog zijn ook mooi, logisch anders plaatste je ze niet, maar ik vind het ook. Suria op de laatste foto is heel komisch!! Groetjes en fijne week.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.