SHOTS OF THE WEEK SEPTEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #3

De week dat we de sleutel hebben gekregen van ons nieuwe huis! Dus in het begin van de week bezocht ik nog wel twee dierentuinen maar daarnaast was ik ook heel veel aan het klussen in het nieuwe huis. Dinsdag ging ik naar Apenheul en woensdag was ik in Krefeld!
Suria – Krefeld
Een nieuw huis! Maandag kregen we de sleutel!
Choco en Piñata
Roodbuik Maki – Apenheul
Roodbuik Maki – Apenheul
Zwarte Neushoorns – Krefeld
Schildpadden geven een kusje – Krefeld
Lea en Suria – Krefeld
Vlinder – Krefeld
Boomkangoeroe – Krefeld
Boomkangoeroe – Krefeld
Hopelijk gaat het huis ons veel geluk bieden. Al denk ik dat je dat ook veel in eigen hand hebt Maar zaoals ze zeggen, hoop ik dat dit ‘Lucky Number 7’ is! Op instagram kun je de updates volgen onder de naam @Home.Lucky.No.7
Het was dus een week vol klusgeweld. Maar volgende week kunnen we dus verhuizen richting Lieshout! En volgende week ga ik uiteraard wel weer naar dierentuinen! Dus volgende week weer wat meer dierenfoto’s.
Liefs,
Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.