SHOTS OF THE WEEK SEPTEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #4

De laatste week van september alweer. En dat betekende dat we afgelopen week introkken in ons eigen huis! Tussen het vele klussen door vond ik nog wel de mogelijkheid om uiteraard een aantal dierentuinen te bezoeken.
De witte leeuwenwelpjes waren voor het eerst buiten! Morgen een blog vol met foto’s van de drie schattige leeuwenwelpjes!
Het panter meisje in burgers zoo liet zich in een flits zien. Helaas was de rest van de dag niet veel soeps.
Pat zat er mooi bij – Dierenrijk
Het berberaap jong klauterde wat af in de bosjes. Geeft toch een leuke foto! – Dierenrijk
Lieve Jip weer op de foto kunnen zetten deze week! – Dierenrijk
Leuke reflectie – Dierenrijk
Vooruit nog één voorproefje dan voor de blog van morgen, vol foto’s van de leeuwenwelpjes! – Mondo Verde
Liefde tussen de tijger broer en zus – Mondo Verde
Tijger meisje – Mondo Verde
Broer en Zus – Mondo Verde
Mondo Verde
verhuizen! nogmaals heel veel dank voor al die lieve vrienden en familie die hebben geholpen bij het verhuizen. Van ons optrekje boven de bloemist naar een levensecht huis!
En dan ziet het woonkamer stukje er al zo uit na één dag. Deze foto maakt eik gisteren overdag. Er moet nog heel veel gebeuren. Maar toch wel leuk om alvast een kiekje te delen!
Hopelijk hebben jullie een mooie week gehad! Mijn ‘vakantie’ zit er weer op en ook ik moet deze week weer werken. Maar nu we eindelijk in het nieuwe huis zitten, kan ik wel weer wat meer dierentuinen bezoeken. Aanstaande week staan burgers zoo, dierenrijk en Apenheul op de planning! Een fijne week allemaal! En vergeet niet, morgen dus een blog vol met foto’s van de schattige leeuwen welpjes!
Liefs,
Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.