SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK MEI '19

SHOTS OF THE WEEK #3

Baby gorilla’s staan in het teken van deze blog! Eentje van 5 maanden oud en eentje van één dag oud!

Een van de knapste baby gorilla’s – Zoo Antwerpen

Thandie heeft zoveel haar gekregen, ze is er een stuk knapper op geworden! Ze kruipt en loopt inmiddels rond en probeert zo nu en dan wat vast voedsel. Je kunt er uren naar kijken. Ze wil graag naar papa Matadi maar moeder Mayani vindt dat nog niet zo een strak plan. Ze trekt Thandie elke keer terug als ze net bij Matadi is. Matadi is er super voorzichtig en lief mij als hij de kans krijgt dan.

Die grote ogen, hoe kun je er niet verliefd op worden? – Zoo Antwerpen
Een van mijn favorieten van de dag – Zoo Antwerpen

Thandie gaat tegenwoordig ook graag bootje varen. Het is te grappig! Aan het plafond van het verblijf hangt namelijk een plastic bak. Bijna alle gorilla’s gaan er graag in zitten, de een past er net iets beter in dan de ander. Mayani vond het wel een goede plek om te eten. Ondertussen speelde Thandie ‘kiekeboe’ of ging ze met haar boot varen. Laat je fantasie er op los zou ik zeggen ;)!

Stoere piraat – Thandie – Zoo Antwerpen
“don’t mess with me!” – Zoo Antwerpen
“arrr matey!” – Zoo Antwerpen

Donderdag is Kisiwa bevallen van een prachtig baby gorilla’tje. Vrijdag op de 22e verjaardag van Kisiwa ging ik langs in de hoop dat ik een glimp op zou vangen van de kleine. En ik had mazzel. Zowel binnen als buiten! Maar binnen was het wel lastig te fotograferen omdat het er erg donker is en buiten was ze welgeteld 1 minuut. Ik klaag echter niet, want wat een bijzonder blijft het toch om zo een kleintje te zien!

Koekkoek! – Beekse Bergen
I see you! – Beekse Bergen
Daar zijn ze! – Beekse Bergen
En de kleine heeft zoveel haar! – Beekse Bergen
En toen kwam ze het even showen aan de waterkant voor een paar seconde. Daarna vertrok ze weer naar binnen.
Bij de leeuwen lag er een stuk vlees in de boom, maar hoe krijg je dat eruit? – Beekse Bergen
In ieder geval niet door er naar te kijken haha! – Beekse Bergen

Naast al deze gorillababy’s kondigden wij deze week ook aan dat we in verwachting zijn. Vanaf eind 2019 ben ik dus niet meer alleen in de dierentuinen te vinden. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Liefs, Lieke

2 reacties

 • Jenny

  Even proberen of het nu wél lukt!
  Hoe meer baby’s hoe beter ☺
  Thandie is onwijs schattig en heel knap, heerlijk!
  En heb er alle vertrouwen in dat de baby van Kisiwa net zo fotogeniek gaat zijn!
  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap ❤

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.