BLOG,  SHOTS OF THE WEEK MEI '19

SHOTS OF THE WEEK #4

Het was afgelopen week prachtig weer! Ik bezocht Dierenrijk, Apenheul en vlindersafari Gemert! Bij de laatste was ik nog nooit geweest. Voor mijn moeders verjaardag, namen mijn zus en ik haar mee naar de vlinders. Het was een heerlijke middag! In Dierenrijk had ik veel geluk want daar fotografeerde ik een paar dagen oude Lynx.

Kibibi moest en zou het riet uit het water plukken! – Dierenrijk
Lekker gras eten – Dierenrijk

Er volgt een hele serie van de ijsbeertjes die eten kregen in het water. Eerst kregen ze brood, vis en fruit. Later kregen ze ook nog ijsjes met daarin groente. Het was een groot feest voor ze dus!

Samen delen/ samen spelen? – Dierenrijk
IJsjes! – Dierenrijk
nomnomnom! – Dierenrijk
Ik wil dat ijsje!! – Dierenrijk
En daarna lekker spelen en zwemmen – Dierenrijk
Ze springen echt zo schattig in het water! – Dierenrijk
Mama Anne met kleine lynx – Dierenrijk

Ik had maar kort de tijd in Apenheul dus ik liep een keer de andere kant van de route. Dat zorgde toch voor een aantal hele mooie en leuke foto’s! Ik heb er in ieder geval van genoten, als was het maar kort. ph

Brulaap moeder met twee baby’s – Apenheul
Sandy – Apenheul
Indah – Apenheul
Brulaap jong van vorig jaar – Apenheul
brulaap jong van dit jaar – ApenheuDel
De ringstaartmaki ging ook aapjes kijken
Aloatra Bamboemaki – Apenheul

Ik had maar kort de tijd in Apenheul dus liep een klein rondje. Helaas speelde de kleine kroonsifaka verstoppertje achter zijn moeder. Maar toch een mooie foto van moeder!

Kroonsifaka’s (jong verstopt achter moeder) – Apenheul

De vlindersafari had een hoop vlinders die ik wel kende vanuit de grote dierentuinen met vlinders. Maar toch zaten er ook een aantal zeer bijzondere vlinders die ik nog nooit gezien had.

vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert
vlindersafari Gemert

Het is er wat klein, maar wat hebben ze veel mooie vlinders daar! En veel kennis ervan. Een heerlijke middag dus in de vlindersafari van Gemert. Daarnaast was het korte bezoekje aan Apenheul ook heerlijk en fijn. En Dierenrijk voelt altijd als thuiskomen, dat blijft een van de parken waar ik zo binnen kan lopen en snel kan genieten. Deels omdat het dichtbij is maar ook door de dieren en verzorgers. Hopen op weer zo een mooie week!

Liefs, Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.