Uncategorized

TAKE ME BACK

Inmiddels is het alweer twee jaar gelden. Twee jaar geleden maakte Michael en ik een prachtige reis naar IJsland. Nu Michael in het buitenland is voor een prachtige reis, denk ik graag terug aan onze reis samen naar IJsland!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door fotocadeau.nl of ik voor hun een product wilde testen. Inmiddels hebben we dus een prachtige foto aan de muur op hout van een van die mooie momenten in IJsland. Het was moeilijk om te kiezen welke foto het zou worden.

Maar uiteindelijk is het de foto geworden waar alleen onze auto op staat en de prachtige omgeving. Die foto beschrijft perfect hoe het gevoel was tijdens deze reis; ‘Alleen op de wereld’ en dat was heerlijk! Ik vind het een gaaf concept foto’s op hout. En we zijn heel er blij met het resultaat!

Nu heeft het een prachtig plekje in onze woonkamer!

Wil je ook graag een foto op hout of een foto op aluminium aanbieding? Kijk dan eens via de link naar de website en bestel je foto op hout of aluminium.

Liefs, Lieke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.