Uncategorized

TAKE ME BACK

Inmiddels is het alweer twee jaar gelden. Twee jaar geleden maakte Michael en ik een prachtige reis naar IJsland. Nu Michael in het buitenland is voor een prachtige reis, denk ik graag terug aan onze reis samen naar IJsland!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door fotocadeau.nl of ik voor hun een product wilde testen. Inmiddels hebben we dus een prachtige foto aan de muur op hout van een van die mooie momenten in IJsland. Het was moeilijk om te kiezen welke foto het zou worden.

Maar uiteindelijk is het de foto geworden waar alleen onze auto op staat en de prachtige omgeving. Die foto beschrijft perfect hoe het gevoel was tijdens deze reis; ‘Alleen op de wereld’ en dat was heerlijk! Ik vind het een gaaf concept foto’s op hout. En we zijn heel er blij met het resultaat!

Nu heeft het een prachtig plekje in onze woonkamer!

Wil je ook graag een foto op hout of een foto op aluminium aanbieding? Kijk dan eens via de link naar de website en bestel je foto op hout of aluminium.

Liefs, Lieke

2 reacties

  • Anoniem

    Lieke , wat Ben je toch goed bezig. Ik geniet van elk plaatje en te weten dat mijn kleindochter ze met zoveel liefde maakt vind ik geweldig. Nu ook andere dieren …..ben benieuwd. Succes hoor, maar dat heb je al. Jullie kleine James zal trots op zijn mama zijn als hij straks wat groter is zelf de weg op Lieke’s shot of life weet te vinden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.