BLOG,  SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK MEI '19

SHOTS OF THE WEEK #5

De laatste week van mei en ook de week waarin ik Michael ga afzetten bij de bus voor zijn maand wandelvakantie. Hij gaat samen met zijn opa wandelen van Frankrijk naar Italië. Een prachtige reis die ik hem van harte gun! Maar ik zal hem wel missen! Dat betekend veel afleiding, en dus veel dierentuinen bezoeken. Dat betekend voor jullie, nog meer foto’s! Afgelopen week bezocht ik Zoo Antwerpen en Ouwehands Dierenpark.

Mayani en Thandie – Zoo Antwerpen

Afgelopen maandag startte ik in Antwerpen! Wat is Thandie toch schattig. Ze is inmiddels een half jaar oud en is volop aan het ontdekken. Ze kijkt haar ogen uit op moeders rug en als ze op de grond wordt gezet ze op avontuur.

Thandie! – Zoo Antwerpen

Naast Thandie waren er ook een hoop andere dieren waar ik van genoot in Zoo Antwerpen. Zoals het nijlpaard in het water, de brilberen die buiten ‘sneeuw’engeltjes maakten, de kemphaan, de kluut met een kleintje, een jonge zebra, slingeraap baby en een klein boomstekelvarken.

Nijlpaard – Zoo Antwerpen
brilbeer – Zoo Antwerpen
Brilbeer – Zoo Antwerpen
Slingeraap baby – Zoo Antwerpen
boomstekelvarken – Zoo Antwerpen
baby zebra – Zoo Antwerpen
baby Zebra – Zoo Antwerpen
Kemphaan – Zoo Antwerpen
Kemphaan – Zoo Antwerpen
Kluut – Zoo Antwerpen

Later in de week bezocht ik ook Ouwehand Dierenpark samen met een vriendin die ik heb leren kennen bij de vrijwilligers van Zooparc Overloon. We zagen de nevelpantertjes en kleine orang oetan Minggu. Minggu heeft een geweldige kuif met haar op het moment, dat maakt haar extra schattig!

Minggu moet ook sterk worden om te kunnen leren lopen. Mama helpt haar spieren te versterken door haar zo schattig in de lucht te tillen! – Ouwehands Dierenpark
Minggu stopt al van alles in haar mond! – Ouwehands Dierenpark
Is ze niet schattig?! – Ouwehand Dierenpark
Om verliefd op te worden! – Ouwehands Dierenpark
Nevelpantertje – Ouwehands Dierenpark
pinguïn – Ouwehands Dierenpark
Nevelpantertje – Ouwehands Dierenpark

Het waren mooie dagen met de schattigste plaatjes! Afgelopen donderdag vertrok Michael richting Frankrijk om te gaan wandelen. Aankomende week heb ik ook vakantie en zal ik o.a. het Dolfinarium weer gaan bezoeken! Tot volgende week!

Liefs, Lieke

3 reacties

  • Kim

    Wat een mooie foto’s van al die dieren en wat zijn die baby aapjes toch schattig! Leuk en mooie foto van de baby zebra.

    Ik ben wel verliefd geworden op het nevelpantertje.

    Liefs kim

  • LiekesShotOfLife

    Dankjewel! De nevelpantertjes maar ook al het andere jonge grut is inderdaad super schattig! Liefs, Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.