BLOG,  SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK JUNI '19

SHOTS OF THE WEEK #2

Afgelopen week was het op woensdag regenachtig maar wist ik met twee andere vrienden me goed te vermaken in Zoo Antwerpen. In Antwerpen zag ik nog nooit zoveel van de dierentuin als afgelopen woensdag! Op vrijdag kon ik kleine Orang Oetan Minggu van wel heel dichtbij bekijken. Filmpje stond al in mijn stories maar zal ik binnenkort ook nog op mijn Facebookpagina plaatsen. Daarnaast zag ik ook de twee nevelpantertjes en kreeg ik ze eindelijk een keer goed op de foto!

jaguar – Zoo Antwerpen
Brilbeer Tinka – Zoo Antwerpen

Tinka klom in bomen en balanceerde op touwen. Het was een feest om naar te kijken!

Brilbeer Tinka – Zoo Antwerpen

Bij de slingerapen is een jong geboren. Het kleintje is nu ongeveer 2 maanden oud!

Is het niet schattig?! – Zoo Antwerpen
Zulke mooie grote ogen! Slingerapen – Zoo Antwerpen
Javaanse Langoer – Zoo Antwerpen
Springtamarin met jong – Zoo Antwerpen
Mandril – Zoo Antwerpen

Naast de vele apensoorten bezocht ik ook een keer het reptielenhuis!

gekko – Zoo Antwerpen
Cubaanse Leguaan – Zoo Antwerpen

Naast het reptielenhuis bezocht ik ook verschillende soorten vogels!

Arascari soort – Zoo Antwerpen
Bateleur – Zoo Antwerpen

En de okapi, boomkangaroe en nijlpaard mochten ook niet ontbreken!

Okapi – Zoo Antwerpen
boomkangaroe – Zoo Antwerpen
Nijlpaard – Zoo Antwerpen

Maar uiteraard zou ik nooit zijn weggegaan zonder een van mijn favoriete diersoorten op de foto te zetten, de gorilla’s !

Thandie – Zoo Antwerpen
thandie – Zoo Antwerpen
Wanneer mama je oppakt om verder te wandelen – Zoo Antwerpen
Wanneer je je afvraagt waar al het eten is gebleven?! – Zoo Antwerpen

Ouwehands was dus een waar feestje om te zijn afgelopen vrijdag. Naast dat ik minggu geweldig kon zien, zag ik ook Sabbar en de nevelpantertjes!

In het begin nog wat slaperig! Minggu op mama Tjintah haar rug – Ouwehands Dierenpark
Telefoon foto van Minggu – Zo dichtbij zat ze. Tegen het raam!
Boefje Sabbar en zijn speelkrat! – Ouwehands Dierenpark
Mama nevelpanter – Ouwehands Dierenpark

Hoe schattig zijn de volgende foto’s?! Ik smolt toen ik ze zag bewegen. Maar ben ook zo ontzettend blij met deze foto’s !

Nevelpanter – Ouwehands Dierenpark
Nevelpanter – Ouwehands Dierenpark
Nevelpanter – Ouwehands Dierenpark
Nevelpanter – Ouwehands Dierenpark

En daarmee komen we aan het einde van toch wel een goed gevulde Shots Of The Week, al zeg ik het zelf. Het was een lekker weekje. Wel wat druk maar zo vloog de tijd weer voorbij. En kan ik eindelijk een beetje aftellen tot Michael weer terug is. Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van de foto’s, laat het me weten in de reacties!

Liefs, Lieke

2 reacties

 • Anoniem

  Weer prachtige foto’s Lieke. De 2de foto van Thandi en de foto van Minggu zijn toch wel mijn favoriet. Vond het filmpje van Minggu ook geweldig. Groetjes Jolie

 • Jenny

  Goedemorgen,
  Fijn om mee wakker te worden! Ik ben toch wel erg onder de indruk van de 2e foto van Tinka. Gaaf is die! En dan de allermooiste plaatjes van Thandie en Minggu en echt een geweldige lieve van Sabbar. Met als klap op de vuurpijl een schitterende reeks van de nevelpantertjes! Top!!!
  Liefs,
  Jenny.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.