SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK JUNI '19

SHOTS OF THE WEEK #3

Het was een gekke week voor mij. Het startte heerlijk maar eindigde met een domper. Ik ging maandag voor de allereerste keer naar Zoo Planckendael en daar genoot ik het meest van de zwemmende olifanten! Dinsdag werkte in vanuit huis en woensdag ging ik naar het dolfinarium. Ik voelde me helaas niet fit maar dat maakte het niet minder leuk. Angela van VTL Photography gaf een fotoworkshop met wel heel bijzondere privileges in het Dolfinarium. Helaas werd ik daarna ziek en heb ik de rest van de week alleen maar mijn bed gezien.

Wildlife – Zoo Planckendael

Zoo Planckendael is denk ik een van de meest mooie gethematiseerde dierentuinen die ik tot nu toe gezien heb. Het is alsof je een ander land binnen stapt als je door de gebieden loopt. Tot op de dorpjes met huisjes en dergelijke na verzorgt!

nog meer wildlife – Zoo Planckendael
Olifantje Suki – Zoo Planckendael
Koala Sassafras – Zoo Planckendael
Rode Panda – Zoo Planckendael
Cheetah – Zoo Planckendael

Op woensdag ging ik naar het Dolfinarium voor een hele leuke en leerzame fotocursus, gegeven door Angela van VTL Photography.

Baya – Dolfinarium
Baya – Dolfinarium
Maaike – Dolfinarium
Zoë – Dolfinarium
Molly – Dolfinarium
Olivia – Dolfinarium
Nikolai – Dolfinarium
bruinvis Siepy – Dolfinarium

Na goede uitleg en een aantal voermomenten te hebben bezocht, gingen we naar het Domijn. En daar mochten we met ons kleine groepje naar binnen om foto’s te maken van de dolfijnen en er zelf mee op de foto te gaan. Voor mij was het niet makkelijk om er foto’s te maken maar het was geweldig om te zien, hoe de dolfijnen lekker aan het spelen waren!

Het was ondanks dat ik me niet lekker voelde, een topdag! De foto’s van de walrussen ben ik het meest blij mee.

Ik heb de foto beetje gecropt want ik stond er niet zo charmant op haha. Maar kijk hoe leuk! Angela riep ‘ga je het nog laten zien?!’ Dus we hebben nu ook een foto met hand op mijn buik. Hoe bijzonder dat k een foto heb waar mijn kindje ook al beetje bij is!

Wat een bijzonder ervaring! Hoop dat jullie t ook leuk vonden om te bekijken!

Liefs, Lieke

Eén reactie

 • Jenny

  Hoi hoi,

  Ik had ‘m al een keertje gezien maar het was wel leuk om nog eens langs te gaan.
  Allemaal prachtige foto’s ☺ de mooiste van de serie is wat mij betreft dolfijn Zoë!
  Gelukkig ben je inmiddels weer beter!

  Groetjes,
  Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.