BLOG

SPREAD THE HAPPINESS AT HOME

Speciaal voor mijn Nederlandse lezers. Vandaag een post om je huis gezelliger te maken. ‘Spread the happines at home’. In tijd van quarantaine en veel thuis zitten is het des te belangrijker om je huis nog leuker te maken dan het al was. In samenwerking met fotocadeau.nl heb ik ons huis ook wat leuker gemaakt.

Onze hadden nog steeds kale plekjes op de muren, die schreeuwden om leuke foto’s. James is bijna 4 maanden oud, hoog tijd om wat foto’s van ons gezin op te hangen.

Hexagon

We hebben onze eigen fotocollage gecreëerd aan de wand in Hexagon stijl. Hexagons zijn helemaal hip en happening op dit moment. Ook ik ben er groot fan van! We hebben gekozen voor drie foto’s van James en een aantal van ons samen. Hij was één week oud op de meest linkse foto, de tijd gaat hard nu hij bijna 4 maanden oud is. We hebben ook gekozen voor mooie vakantie momenten van Michael en mij. We zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de afgedrukte foto’s!

Wil jij ook een leuke fotowand creëren? Dan kun je eens kijken bij de canvascompany voor een foto op hexagon of voor een foto op een wandcirkel. Speciaal voor jullie heb ik een kortingscode ‘MP50’ op alle muchopix voor maar liefst 50% korting (op alle hexagons, circles en squares). Maak het thuis ook wat gezelliger, dat maakt het een beetje fijner om in deze moeilijke periode thuis te blijven.

Liefs, Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.