DIEREN

GORILLA THANDIE IN HUIS

Ja, je leest het goed. Gorilla Thandie in huis. Natuurlijk niet in levende lijven haha! Maar wel als schilderij. Ik heb weer een leuke samenwerking mogen doen met fotocadeau.nl en jullie mogen meegenieten van een kortingscode voor 50% korting. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Een speciaal schilderij verdeelt in vierkantjes

Het was een moeilijke keuze, wie er een plekje in ons huis zou krijgen. Zoveel mooie foto’s, zoveel leuke dieren. Maar Thandie heeft toch wel een speciaal plekje. Inmiddels is ze natuurlijk een stuk groter. Want de foto die ik heb uitgekozen is van vorig jaar. Ik heb haar iedere maand gezien tot James geboren werd en corona om de hoek kwam kijken. Het was een zoektocht naar de juiste foto. Maar na een tijdje vonden we deze foto het beste, want wat straalt ze een schattigheid uit.

Thandie 12 Augustus 2019

De keuze van de foto was gemaakt en het product kwam binnen. Ik ben blij verrast met de kwaliteit en het ophangsysteem is erg makkelijk. Met stickers op de achterkant wordt het bevestigd op de muur. Je krijgt er ook een speciaal tooltje voor zodat het precies op de juiste afstand van elkaar hangt zonder te veel moeite te doen. Nu was het alleen nog kiezen, waar krijgt Thandie een plekje in de huiskamer. Het plaatsje was al snel gevonden. Boven de kast die ooit van mijn oma was. De plek met herinneringen. Want de foto van Thandie is ook een mooie herinnering.

Wil jij ook een squares collage , dan heb ik een kortingscode van 50% voor jou! De kortingscode waar je mee kunnen bestellen wanneer je voor de squares kiest is MP50, bij een meerluik is dit ME5. Ze hebben nog veel meer leuke manieren om je huis op te vrolijken, zoals de foto op aluminium! Als je het leuk vindt kun je een kijkje nemen op de sites en de kortingcode eventueel gebruiken voor je bestelling!

Liefs, Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.