SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '17

SHOTS OF THE WEEK #1

Dit is de allereerste ‘Shots Of The Week’
Kijk mee naar wat ik de afgelopen week beleefde.
Maandag:
Ontmoet ons fotomodel, Lily
Dinsdag:
Heerlijk thee drinken en genieten van mijn vrije avond in mijn nieuwe pyjama broek. Ik kan genieten van de kleine dingen in het leven, zoals dit.
Woensdag:
Vrije dag! Foto’s maken in Dierenrijk. Ik kan echt een half uur bij de ijsberen staan. De jonge tweeling Nicky en Simone zijn altijd schattig. Of ze nu aan het spelen zijn op de vlakte of in het water, slapen of eten, ze zijn altijd schattig. Hieronder zie je een van de twee bij haar moeder liggen.
Moeder en dochter
Kanette & Eric
Flamingo
Donderdag:
Overdag moest ik werken, maar in de avond kon ik werken aan mijn website.
Vrijdag:
Overdag poetsen en in de middag nog even langs Dierenrijk om een paar foto’s te maken en een rondje te wandelen. Helemaal alleen in de dierentuin, heerlijk!
Wil je daar meer van zien, houdt dan mijn instastories in de gaten ;).
Steppevos
‘Maantje tuurt, maantje gluurt’
Heerlijk avondje met mijn vriendinnen Emma en Kristel in ‘s-Hertogenbosch.
Zaterdag:
Heerlijk uitslapen en in de middag naar de Strabrechtse Heide met Michael.
Voetjes in de heide
Proberen fashionable te doen
Zondag:
Naar de Efteling! Vanuit Michael zijn werk, konden we gratis naar de Efteling. En tot onze grote verassing, konden we de hele dag ook nog gratis eten en drinken. De wachtrijen voor eten en drinken waren dus ook langer dan die voor de attracties, haha!
Michael en ik, samen in het sprookjesbos.
Mooie winterse taferelen
Zingen bij het kampvuur
Dit waren de ‘shots’ van deze week. Tot volgende week!
Liefs, Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.