SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '17,  Uncategorized

SHOTS OF THE WEEK #2

Het is weer tijd voor een nieuwe Shots Of The Week! Deze week werkte ik veel aan nieuwe DIY ideeën en hadden we in het weekend veel sinterklaaspret. Kijk en lees je mee?
Maandag, was ik overdag aan het werk. ’s Avonds maakte Michael en ik aan elkaar bekend wat voor dates we hadden bedacht, voor onze 8 dates in december. Hier komt nog een losse blog over met meer uitleg.
Dinsdag, was ik overdag aan het werk maar maakte ik ’s avonds mijn couscous recept klaar. Deze kwam woensdag online en kun je hier teruglezen.
Woensdag, was mijn vrije dag. Maar deze dag had ik helemaal volgepland. Ik moest namelijk op pad voor een cadeautje voor mijn surprise, mijn nieuwe bril ophalen, nieuwe krultang ophalen en ik wilde nog graag even ontspannen in Dierenrijk.
Mijn nieuwe fancy bril.
En gelukkig nog het laatste uurtje van opening mee kunnen pakken bij Dierenrijk. Het wordt kouder en dan zoeken deze lieve berber apen elkaar op. Wat een plaatje.
Donderdag, was ik overdag aan het werk. In de avond maakte ik mijn surprise gedicht.
Een schaaltje met mijn favoriete fruit erbij. Heerlijke mango!
Vrijdag, het is weekend! De leukste maand van het jaar begint, december! En ik dronk warme chocolademelk met slagroom om dat te vieren.
Ik ging ook op pad voor mijn nieuwe DIY idee. Ik kocht daar onder andere porseleinstiften voor. Ben je ook benieuwd wat ik ermee ga maken, hou dan mijn blog in de gaten. Aanstaande vrijdag komt deze DIY online.
Zaterdag, lekker lang uitslapen met Michael. Toen ik eenmaal wakker was, nam ik een heerlijk ontbijtje. Aardbeienyoghurt met cruesli is momenteel echt een verslaving haha.
In de middag werkte ik aan mijn nieuwe DIY, die aanstaande vrijdag online komt. Een super leuk sinterklaascadeau. Gepersonaliseerde borden met porseleinverf.
Hier alvast een voorproefje.
Aan het einde van de middag kwamen de ouders van Michael en zijn broertje op visite. Even kijken naar de nieuwe konijnenkooi. Dat was erg gezellig!
Zondag, aan het einde van de ochtend, ging ik mee naar de handbalwedstrijd van Michael. In de middag en avond waren we bij mijn ouders thuis om sinterklaas te vieren samen met mijn zus en haar vriend. ‘Dit jaar doen we echt niet zo veel cadeautjes meer hoor’. En zoals altijd, een hele hoop leuke gedichten!
Het was een gezellige avond waarin het afgelopen jaar weer de revue passeerde. Ik kreeg een nieuwe bolvaas, zoals die ene uit mijn DIY project en textielstiften voor mogelijk nieuwe DIY’s. Daarnaast nog leuke boeken over bloggen en het boek van Super Nanny Jo Frost over opvoeden . En last but not least, een bon om te gaan eten bij de Pannekoekenbakker in Heusden! Al met al dus goed verwend. Uiteindelijk sluiten we de avond af met een Chineesje en vianetta ijs. Het was een geslaagde sinterklaasavond! Eenmaal thuis lagen we met z’n allen na te genieten, zelfs Lily moest er van bijkomen.
Hopelijk begon jij je week leuk door deze vrolijke blog te lezen. Of misschien lees je het wel in de avond, in dat geval hoop ik ook dat je het leuk vond om te lezen!
Liefs, Lieke

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.