BLOG,  SHOTS OF THE WEEK NOVEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #2

Xing Ya geniet van zijn ontbijt in Ouwehands Dierenpark

Een week waarin ik sinds enige tijd weer eens een bezoekje bracht aan Ouwehands Dierenpark, met succes! Ik zag reuzenpanda Xing Ya buiten en mijn kleine vriend Sabbar. Sabbar gaf mij een cadeautje namelijk een takje dat hij door de tralies aan mij gaf. Hoe lief en bijzonder?! Daarnaast bracht ik ook een bezoekje aan Burgers Zoo, waar ik de gorilla’s trof in het prachtige herfstzonnetje. Al is er ook heel wat regen gevallen deze week! De herfst is echt begonnen!

 

Fly Fly Fly – pelikaan – Ouwehands Dierenpark

 

Mama Jewel en zoon Sabbar in Ouwehands Dierenpark
Tijger – Ouwehands Dierenpark
Makoua – Burgers Zoo
Nukta doet graag een beetje gek met zijn tong en hij heeft het van geen vreemden want er zijn er meer die dat doen – Burgers Zoo

 

Wanneer de pantertweeling een vogel ziet – Burgers Zoo
Koekkoek – Burgers Zoo

 

‘Even mijn broertje laten weten dat ik toch wel van hem hou’ – Burgers Zoo
N’Hasa – Burgers Zoo
N’aika – Burgers Zoo
We willen geen natte voeten krijgen! – Burgers Zoo
Slaap lekker! – Burgers Zoo

 

Overigens een echte aanrader! Ga je ooit naar Burgers Zoo, ga dan vlak voor sluitingstijd naar het binnenverblijf van de chimps en gorilla’s. Het is prachtig om te zien hoe ze hun nesten maken en zich klaar maken om te gaan slapen! Ik wens jullie een hele fijne week!

 

Liefs,

Lieke

4 reacties

 • Jenny

  Hey Lieke.
  Ik zeg: WAUW. Je hebt jezelf alweer overtroffen 🙂 Wat een mooie foto”s allemaal. De pelikaan, Jewel en Sabbar, de pantertjes (wat worden ze groot!) En natuurlijk de chimp in haar slaapzak.. (volgens mij is het een dame, en misschien wel de oudste, Jimmie). Die foto is echt geweldig. Inderdaad leuk om daar te kijken als ze zich klaar maken voor de nacht. De gorilla-boom is ook grappig, vooral die 2 boefjes links in beeld.
  Fijne week en groetjes!

 • LiekesShotOfLife

  Dankje Jenny! Ik had veel geluk afgelopen week, ben er erg blij mee! En de Chimp in haar slaapzak, was geweldig om te zien. En heb ook erg moeten lachen om alle gorilla’s in de boom maar inderdaad vooral om de twee boefies links in beeld! Fijne week! liefs, lieke

 • Anoniem

  Joepie, wat leuk zeg, al weer een jaar, knap hoor maar ook gefeliciteerd, ik vind je foto’s echt geweldig leuk en mooi en grappig. ,!! Maar nu eerst ook succes met de verbouwing, liefs van je meelevende oma,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.