BLOG,  SHOTS OF THE WEEK NOVEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #3

Deze week een van de meest nieuwsgierige, maar ook bange dieren. Wat zijn ze prachtig, de giraffe (in Beekse Bergen)! Maandag begon ik goed, met een heerlijke ochtend in Ouwehands Dierenpark waar ik weer een klein cadeautje van Sabbar kreeg.

En uiteraard maakte ik dan ook foto’s van Sabbar en zijn moeder Jewel en zus Daya.

Cadeautje brengen naar Lieke – Ouwehands Dierenpark
“Aah Mama, stop met kietelen!” – Ouwehands Dierenpark
Jewel: “hihi nee Sabbar! *kietel kietel*” – Ouwehands Dierenpark
Marijke en Gerrit – Beekse Bergen
Een kijkje op het prachtige resort bracht me bij dit moment! prachtige dieren! – Beekse Bergen
Kroonkraanvogel moeder/vader en kind! – Beekse Bergen
Kroonkraanvogel jong – Beekse Bergen – Deze foto werd deze week gekozen om als omslagfoto te gebruiken voor de Facebook groep van “SBB Photographers & Fans van Safaripark Beekse Bergen”. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee en trots op. In deze groep plaatsen veel fotografen hun foto’s. De groep heeft momenteel 371 leden.
Patrouchka – een oude dame die geniet van het zonnetje! – Beekse Bergen
Angara (links) en Yarko (rechts) – Beekse Bergen

 

Yarko – Beekse Bergen
Yarko was een beetje chagrijnig, en dat pikte Angara niet helemaal – Beekse Bergen
Angara – Beekse Bergen
Yarko – Beekse Bergen
Angara – Beekse Bergen
Jing en papa Sibu – Dierenrijk

 

Do not touch my food! – Dierenrijk
Dafina en baby ‘D’ – Artis
Baby ‘D’ – Artis

Vrijdag leverde ik ook mijn oude dekbedovertrekken in bij Artis en de gorilla’s waren er gelukkig erg blij mee. Zie hieronder een kleine greep uit prachtige speelbeelden van afgelopen vrijdag!

 

Dit was de Shots Of The Week van deze week. Ik heb ontzettend genoten van al het moois. Van Sabbar en zijn ‘cadeautje’ tot de prachtige foto’s die ik in Beekse Bergen heb kunnen maken en vrijdag de dekbedovertrekken-speelsessie bij de gorilla’s in Artis. Hopelijk kunnen jullie er ook van genieten!

Liefs,

Lieke

 

2 reacties

  • Jenny

    Hey Lieke, ik heb nog helemaal niet kunnen reageren op deze shots of the week. Maar bekeken had ik ‘m wel hoor. Wat een prachtige foto is de bovenste! Heerlijk dat Jewel zo leuk met Sabbar aan het spelen was. En wauw, ik heb Angara en Yarko het laatste jaar enkel non-actief gezien. Komt vast doordat het vaak eind middag was. Mooie platen hoor! En de schattigste is Jing met papa Sibu of toch baby D?? Nou vooruit, allebei even schattig. Was weer genieten, groetjes Jenny. (ENNE, de reacties komen meteen binnen!!)

  • LiekesShotOfLife

    Hey Jenny! Leuk om te lezen dat je genoten hebt! 🙂 Is moeilijk kiezen, welke het meest schattig is! Maar Jing en papa Sibu is wel super schattig! En baby D is altijd schattig haha! Yeey! Eindelijk komen de reacties meteen door! fijn :). Liefs, Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.