SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '17

SHOTS OF THE WEEK #3

Hi, leuk dat je weer mee kijkt naar een nieuwe Shots Of The Week! Een drukke maar hele leuke week, met sneeuwpret en kerstsfeer! Ik begin er aan te wennen, om meer foto’s te maken voor deze blog. En ik krijg er steeds meer lol in! Twee weken geleden moest ik echt diep nadenken over wat voor foto’s er in deze blog moesten. Het lijkt het steeds meer vanzelf te gaan.
Maandag moest ik overdag werken maar ik verwende mezelf met goede en misschien minder goede dingen. Heerlijke frambozen die in de aanbieding waren en DONUTS!
’s avonds was het tijd om de kerstboom op te zetten. Ik hou van de kerst! Misschien komt het omdat ik jarig ben in deze maand, maar de gezelligheid die een boom met lichtjes en kerstmuziek met zich meebrengen vindt ik top! Michael vond het nog wel wat vroeg, maar ik had mijn zinnen gezet op die mooie kerstboom. Dit jaar hebben we een leen-kerstboom van de opa en oma van michael, zo lief! Precies de goede maat. En Lily lijkt er tot nu toe van af te blijven, waar we ook heel blij mee zijn. (Lily ons konijntje, loopt los rond bij ons in huis dus vandaar dat we niet wisten of ze aan de haal zou gaan met de kerstboom).
Dinsdag moest ik overdag werken, in de ochtend was het best lekker weer. Ik ga als het kan iedere dag met de tweeling in de kinderwagen wandelen. Dat levert soms best leuke plaatjes op.
Helaas viel mijn telefoon voor de zoveelste keer. Ik zweer echt bij de glass screen protectors, anders had ik al zoveel telefoonschermen gebroken. Dus het was tijd om er weer eentje van af te halen en er een nieuwe op te plakken. Ja, ik ben soms een beetje een kluns haha.
’s avonds hadden Michael en ik onze eerste date van de 8 dates in december. Later een uitgebreid artikel hierover. Maar als verassing had Michael alle kaarsjes in huis aangestoken, zo lief! We hadden een heerlijke pizza – filmavond!
Woensdag was ik lekker vrij. In de ochtend sliep ik heel lang uit, dat heb ik echt nodig na twee dagen om half 6 opstaan. In de middag ging ik uiteraard naar de dierentuin!
Donderdag maakte ik weinig foto’s omdat ik overdag moest werken. In de avond moest ik echt beginnen aan de was strijken. Dat had ik al te lang uitgesteld. Maar wel gezellig met de kerstboom op de achtergrond.
Vrijdag begon mijn weekend! Heerlijk uitgeslapen, zoals je een weekend hoort te beginnen. In de ochtend sneeuwde het maar in de middag werd het hier prachtig met een lekker zonnetje. Ik kwam geen enkele bezoeker tegen in Dierenrijk, ik was helemaal alleen. Als ik dan terug denk aan de drukte in de zomer, is dat wel heel bijzonder. Er viel nog een klein beetje sneeuw toen ik bij de ijsberen was, dat leverde leuke plaatjes op.
Als je goed kijkt, zie je de sneeuwvlokjes!
Poolvosjes zijn mooie beestjes. Ze zitten in Dierenrijk een beetje verstopt.
Toen ik rond half 5 wegging, was de lucht zo mooi!
Zaterdag maakte ik in de ochtend ontbijt. Heel gezond, we hadden nog worstenbroodjes die op moesten.
In de middag gingen we bij vrienden kijken naar hun nieuwe huis en daarna naar de Intratuin. ‘Even’ over de kerstafdeling struinen. Tja ik had kunnen weten dat we niet de enige zouden zijn met dat idee. Het was druk maar wel erg leuk. We liepen snel een rondje over de kerstafdeling en kochten een bakje mos en nieuw potje voor ons pannenkoekenplantje.
Toen we aan het einde van de middag de brievenbus leegde, kwam ik deze super leuke kaart van mijn lieve vriendinnetje Eline tegen. We moeten elkaar een paar maandjes missen omdat ze in Malta zit voor haar studie. Zo een lief kaartje, ik hou van deze soort post!
’s Avonds hadden we eindejaarsfeest van Michaels bedrijf. En als verrassingsact kwam O’GENE ineens het podium opgelopen. Ik ben stiekem wel groot liefhebber van de muziek van deze dames. We stonden toevallig ook nog helemaal vooraan. Het is echt waar, zij zingen ook live spat zuiver!
Zondag moest Michael in de ochtend handballen en maakte ik een bord voor mijn oma (net zoals de DIY van afgelopen vrijdag). In de middag trotseerde we de sneeuw, om oma nog even een fijne vakantie te wensen. Alles was wit, het was erg mooi! Maar stiekem hoop ik dat het aankomende week mee zal vallen als we weer moeten werken. Het mag van mij in het weekend altijd sneeuwen.
Ik ben benieuwd of het zonnepaneel van deze kerstboom nog werkt, haha!
Bedankt voor het lezen! Hebben jullie ook zo genoten van de sneeuw of vonden jullie het maar niks?
Liefs, Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.