SHOTS OF THE WEEK NOVEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #5

Mama Mayani en baby ‘T’ – Zoo Antwerpen

De week waarin er een nieuw leventje begon. De kleine gorilla baby van Mayani is namelijk geboren! En ik ging uiteraard op ‘kraambezoek’. De kleine leeuwtjes in Blijdorp bezocht ik aan het begin van de week met heel veel plezier. Hieronder vindt je alle foto’s. Veel kijkplezier! Ik kan er nog steeds van genieten als ik deze plaatjes zie.

Ik bezocht de aller schattigste leeuwen drieling van dit moment! – Blijdorp
Moeder en zoon rode panda – Blijdorp
Lekker eten! – Blijdorp
Wat zijn ze knap! – Blijdorp
Best wel vermoeiend, al dat spelen – Blijdorp
Ik kon er geen genoeg van krijgen – Blijdorp
Brilbeertje Tinka was zo lekker speels! – Zoo Antwerpen
Van maandag op dinsdag nacht is er een gorilla geboren in Antwerpen! Ik bezocht de kleine spruit op vrijdag! – Zoo Antwerpen
Nog oh zo klein! 3 dagen oud, wat een wondertje! – Zoo Antwerpen
Moeder Mayani en kleine baby ‘T’. De baby krijgt een naam die begint met de letter ‘T’, dat weten we omdat het dit jaar, het jaar van de letter ‘T’ is. Dus we wachten nog even af in spanning! – Zoo Antwerpen

 

Liefde tussen moeder en kind! – Zoo Antwerpen
Brilbeertje Tinka – Zoo Antwerpen
Wat een knappert! Ze ging er even voor staan :)! – Zoo Antwerpen

 

Liefs,

Lieke

Eén reactie

 • Jenny

  Hey Lieke,
  Ik had natuurlijk al een kijkje genomen, alleen reageren heb ik maar bewaard voor op de laptop.
  Heel mooie en vooral schattige foto’s!! Ik vind de rollende Tinka helemaal te gek 🙂
  En de foto waar onder staat ‘Van maandag op dinsdag enz.’ dat vind ik de allerliefste van baby T.
  Groetjes, Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.