SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK DECEMBER #1

Mijn week begon in de Zoo van Antwerpen, om weer te kijken bij de gorilla baby van Mayani! Later in de week bezocht ik ook eindelijk weer een keer Dierenrijk (dat was zeker twee weken geleden ‘haha’!). En in het weekend was ik bij de vrijwilligerscursus van Zooparc Overloon en maakte ik nadien ook nog een rondje met mijn camera. Wat baalde ik toen ik tijdens de cursus, de witte tijger in het water zag springen. Op dat soort momenten merk je dat je graag fotografeert, ik baalde namelijk enorm dat ik mijn camera niet bij me had! Des al niet te min, was het een leuke en mooie week.

Net zo schattig als ze slaapt – Zoo Antwerpen
Mayani is zo ontzettend lief voor haar dochtertje! – Zoo Antwerpen
Hoe klein je ook bent, er wordt goed voor je gezorgd! – Zoo Antwerpen
Jaja.. het zijn net mensen – Zoo Antwerpen
Deze mooie ijsbeer heet Henk en is weer papa geworden! – Dierenrijk
Zoveel mooie vogels in de volière – Dierenrijk
De prachtige Ara’s van Dierenrijk
Ik vind de Ara vooral prachtig in een close-up zoals deze. Waar je alle verschillende soorten kleuren en patronen in haar verendek en kop ziet. – Dierenrijk
Cheeta’s in actie – Zooparc Overloon

Ik hoop dat jullie genoten hebben van de foto’s van deze week. Volgende week zal ik de baby gorilla in Artis weer gaan bezoeken. Hij blijkt al twee tandjes te hebben! Ze groeien zo hard, dus we moeten er weer snel heen. Het lijkt me geweldig om over een paar jaar een hele rapportage te hebben van baby tot grote gorilla. Ik hoop voor jullie ook op een mooie en fijne week! 

Liefs, Lieke

2 reacties

 • Jenny

  Hoi, ik had inderdaad vergeten om hier te reageren, maar wel bekeken en gelezen.
  Kan mij voorstellen dat je het jammer vond dat je geen camera had om de actie van de witte tijger vast te leggen. Maar je hebt wel een supergave actiefoto van de cheeta’s. Ik vind die ene met de staart recht omhoog zo mooi. Leuke foto van trotse ijsbeer papa Henk 🙂 🙂 🙂 Zeer lieve foto’s van baby T.
  De Goliathreiger (op de foto) uit Dierenrijk is een bijzondere soort, misschien hebben zij die inmiddels wel als enige in Nederland. Eerst hadden ze die alleen in Beekse Bergen.
  Groetjes,
  Jenny.

 • LiekesShotOfLife

  Hoi, niet erg hoor! Altijd leuk om je reacties te lezen Jenny! Ik vond het inderdaad jammer, maar zeker genoeg andere leuke foto’s kunnen maken die week. De goliath reiger van Dierenrijk, vond ik ook erg mooi. De vogel volière is zo mooi daar! Groetjes, Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.