SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '18,  Uncategorized

SHOTS OF THE WEEK #2

Een nieuwe Shot Of The Week staat voor jullie klaar. Afgelopen week bezocht ik de Zoo van Antwerpen, Diergaarde Blijdorp en Artis. Ik moest naar de leeuwenwelpjes die buiten te zien zijn en naar Damsi die inmiddels al weer zo gegroeid is. Het was helaas niet altijd even mooi weer, maar woensdag hadden we geluk. De leeuwenwelpjes in het zonnetje buiten zien, was prachtig! Kortom, weer tijd om jullie ook te laten genieten van de plaatjes die ik afgelopen week heb geschoten. 

Baby ‘T’ In Antwerpen Zoo
IJsbeer Todz – Blijdorp
Aapel in het zonlicht (ondergaande zon) –  Blijdorp
De leeuwenwelpjes waren buiten! – Blijdorp
Zo schattig, zo speels! – Blijdorp
Akili in de boom – Artis
Yanga – Artis
Mandril – Artis
Kleine Damsi is alweer zo gegroeid! En wat doet hij zijn naam eer aan. Damsi betekend ‘vrolijk’. En mensen hebben de naam al een beetje vervormd naar Amsterdamsi! Zo kun je de naam wel goed onthouden!
We weten allemaal waar Damsi van droomt haha! – Artis

Het was een week met helaas veel regen en kou. Maar dat hield mij niet tegen om de dieren te bezoeken. Gelukkig was het woensdag prachtig zonnig in Blijdorp! Genoten van Damsi, de leeuwenwelpjes, maar uiteraard ook de andere dieren. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

Liefs,

Lieke

Eén reactie

 • Jenny

  Hey Lieke,

  Wat een verwennerij, om 2 gorillababy’s in een week te zien, zo ervaar ik het ook 🙂 Ben weg van jouw laatste foto, dat tuitmondje.. Mama… melk! En Yanga dan. Zo heerlijk ondeugend en onschuldig. SUPER.
  Akili in de boom vind ik ook een topplaat! En de 3 welpjes zo lekker aan het spelen, heerlijk.

  Groetjes,
  Jenny

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.