SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #3

De laatste week voordat ik vakantie heb en jarig ben! De laatste week als 24 jarige dus. Ik genoot op maandag samen met twee andere dierentuinliefhebbers in Antwerpen van de dieren, op woensdag was ik in Beekse Bergen en daar zag ik de één week oude chimp baby van Martje. Op vrijdag was het helaas echt slecht weer, maar vond ik aan het einde van de dag nog een droge periode om Dierenrijk te bezoeken. In Dierenrijk heb ik bijna een uur staan kijken naar de live verbinding met de kraamkamer van de ijsbeertjes. Het is zo schattig! Een echte aanrader voor de kerstvakantie, om lekker bij het vuurtje te kijken naar de schattige ijsbeertjes in de kraamkamer.

Baby 'T' - Zoo van Antwerpen
Tinka ging er even mooi voor liggen - Zoo van Antwerpen

In Antwerpen gaf kleine Tinka een showtje weg. Ik hield mijn hart vast, toen ze op het paaltje ging staan. Ze stond namelijk al op behoorlijke hoogte! Maar het ging gelukkig allemaal goed. Nog geen jaar oud, maar al zo knap en stiekem al best groot.

Tinka: 'Hoe kom ik bij die tak?' - Zoo Antwerpen
tinka 'Ik kan er bijna bij!" - Zoo van Antwerpen
Kiekeboe! - Zoo van Antwerpen
Het knapste brilbeertje van 2018! - Zoo van Antwerpen
Baby 'T' steekt haar tong uit! Nu al een boefje - Zoo van Antwerpen
Yarko moest in de boom klimmen om bij zijn eten te komen! Het hek is ongeveer 4meter hoog, dus zijn prooi lag zeker op 5 meter hoog. Het was super gaaf om te zien! - Beekse Bergen
Hebbes! - Beekse Bergen

In Beekse Bergen had ik mazzel met een prachtige tijgervoering. Waarbij het eten met een ladder in de boom werd gelegd. Dat zorgde voor spectaculaire foto’s van deze voering. 

Ik stond ook uren bij het verblijf van de Chimpansees. Het is daar altijd interessant om te kijken, maar er is ook nog een baby’tje van één week oud te vinden! Tijdens de voederpresentatie had ik geluk, Martje kwam namelijk met haar kleintje naar buiten toe! Wat is het klein en oh zo zoet! Vinden jullie dat ook?

Martje en haar kleintje! - Beekse Bergen
Martje en haar 1 week oude baby - Beekse Bergen
Gerrit - Beekse Bergen
Nu al zulke lange vingers! Eindelijk kon ik de kleine van Kanette en Erik op de foto zetten - Dierenrijk
In Dierenrijk kun je tijdens de kerstvakantie bij deze vuurkorf opwarmen en kijken naar een live verbinding met de kraamkamer van de pasgeboren ijsbeertjes! Het is super schattig en erg leuk!

Het was een week met heel veel regen! Toch had ik het heerlijk in Antwerpen, Beekse Bergen en Dierenrijk. Volgende week wordt ik op eerste kerstdag, 25 jaar oud. Ik ga hopelijk ook Dierenrijk bezoeken op 2e kerstdag voor een hele bijzondere leeuwenvoering. Daarnaast zal ik vrijdag naar China Light in Ouwehands Dierenpark gaan samen met mijn vriend Michael!

Ik wens jullie ook via deze weg hele fijne feestdagen! Er staan nog twee leuke blogs op de planning voor 2018 en dan beginnen we aan een nieuw jaar. Ik wens jullie veel liefde en plezier met de kerst!

Liefs,

Lieke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.