SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK DECEMBER '18

SHOTS OF THE WEEK #4

De laatste week van december in 2018! Ik ben enorm verwend op mijn verjaardag met cadeaus en vierde het met de familie van mij en Michael. Deze week vond ik ook weer een aantal keer de tijd om even naar de dierentuinen te gaan. Zoals jullie al hebben kunnen zien, ben ik zelfs met kerst gegaan!

Prachtige kerstbomen gevuld en omringd met heerlijk eten voor de dieren. – Dierenrijk

In dierenrijk was er op tweede kerstdag groots uitgepakt wat betreft aankleding van het eten tijdens voederpresentaties! Als je daar meer van wil zien, kun je nog een kijkje nemen bij de blog.

“nomnomnom” – Dierenrijk

Ik ging van de week even naar Burgers Zoo toe, daar was het enorm druk. Gelukkig waren de pantertjes goed zichtbaar en kwam ik niet voor niks. Bij de mangrove was het erg druk binnen, desondanks wist ik nog wel een vlinder te fotograferen. Na twee uurtjes had ik het wel weer gezien haha!

Broer en Zus – Burgers Zoo
“Kiekeboe!” – Burgers Zoo
Vlinder – Burgers Zoo
Lekker slapen! – Burgers Zoo

In Overloon kregen de leeuwen weer te eten. Dat zorgt altijd voor spectaculaire foto’s. En tot mijn verbazing liep de witte tijger Rama, zomaar het water in. Dat was echt mazzel!

Wanneer jij je favoriete eten ziet liggen! – Zooparc Overloon
Rama in het water! – Zooparc Overloon

Ik zag ook de pinguïn jongen voor het eerst buiten in Zooparc. Blijft toch bijzonder om zulke dieren van zo dichtbij te kunnen bewonderen!

Het is druk als je twee van die kleintjes rond hebt lopen! – Zooparc Overloon

Michael en ik gingen van de week ook naar China Light in Ouwehands Dierenpark. Dat was zeker de moeite waard! Een prachtige lichtroute met zoveel mooie verlichtte beelden van dieren.

China Light – Ouwehands Dierenpark
China Light – Ouwehands Dierenpark
China Light – Ouwehands Dierenpark
China Light – Ouwehands Dierenpark
China Light – Ouwehands Dierenpark
China Light – Ouwehands Dierenpark

Dit was de laatste week van het jaar! Ik heb enorm genoten afgelopen jaar van alle dieren in alle parken. Na meer dan een jaar bloggen, vindt ik het nog steeds ontzettend leuk om de Shots Of The Week te maken elke week. We gaan dus volgend jaar gewoon door met bloggen! Bedankt voor jullie betrokkenheid en alle lieve reacties het afgelopen jaar! Tot in 2019!

Liefs,

Lieke

3 reacties

  • Kim

    Wat een leuke en drukke week. Het is leuk om te je bloggen te lezen en je foto’s te zien. Je leest hoeveel plezier je hebt in het fotograferen van de dieren en om naar de dieren heen te gaan! En wat zijn het weer mooie foto’s!

    Een goed uiteinde en ik kijk uit naar de eerste blog van 2019!

    Liefs kim

  • Jenny

    O ja 🙂 Ik herinner mij de foto van de pinguïns direct! Erg leuk dat je die zo klein al kon zien. Verder een heel spectaculair beeld van de leeuwen en mijn favoriet is die van de pantertjes die in de boom hangen. Al is die van de achterkant ook heel goed.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.