SHOTS OF THE WEEK,  SHOTS OF THE WEEK APRIL '18

SHOTS OF THE WEEK #3

Deze week had ik heel veel geboorte geluk. Want ik fotografeerde o.a. hyena pups van maar een paar uur oud. Het was een week met tropische temperaturen maar dat hield me niet helemaal tegen.
Maandag ging ik naar Zoom Erlebniswelt in Gelsenkirchen. Daar was het ijsbeertje Nanook voor derde dag buiten te zien voor het publiek. Binnekort zal er een kleine vlog verschijnen van deze lieve ijsbeer. Ze was heerlijk speels en zo schattig!
Maar ze hadden ook super schattige kleine Chimps!
Dinsdag ging ik overdag werken. ’s avonds gingen we naar het eten met vrienden naar ijssalon Kees in Geldrop. En echt, ik heb nog nooit zulk lekker ijs op!! Dus hier volgen de jaloersmakende ijs foto’s:
Dit was die van mij. IJS inclusief kletskop en carmelsaus!
Dit super mooie opgemaakte ijsje was van onze vriendin Maxime
Dit ijsje met likeur en fudge was van onze vriend Dennis
En Michael had een amarena kersen ijscoup
Heerlijk!!
Woensdag ging ik naar de dierentuin in Krefeld. Even op bezoek bij Lea en Suria. Hujan zat achter de schermen.
Donderdag ging ik overdag weer lekker aan het werk. Het was prachtig weer en we waren in de ochtend veel buiten te vinden. Daarna werd het te warm en ging ik naar binnen met de kindjes. ’s avonds deden we dus ook niet heel veel meer.
Vrijdag ging ik overdag even kort naar dierenrijk een stukje wandelen. Het was al zo warm dat ik al weer snel naar huis vertrok. Maar toen, kwam er nieuws via een andere fotograaf binnen. De hyena in de Beekse Bergen was bevallen van twee pups. En ze lag tegen het raam aan. Normaal bevallen hyena’s in een hol en komen de pups pas na 1 a 2 maanden te voorschijn. Deze kans kon ik dus niet laten liggen en met de zonnebrandcreme en fotocamera vertrok ik naar het tropische warme safaripark. Maar mijn geduld werd meer dan beloond. Ik kon ze niet alleen zien, ik kon ze ook nog op de camera vastleggen. Het was niet makkelijk, maar het is gelukt. Een paar uur oud!
Vrijdag avond deden we een improvisatie bbq! Binnen op de grillplaat, haha! Maar wel erg lekker.
Zaterdag ging ik in de ochtend naar Zooparc Overloon voor de vrijwilligersbijeenkomst, het was hartstikke leuk en ik hou jullie op de hoogte over de vorderingen! Daarna ging ik nog even naar Krefeld. En daar sprak ik met de verzorgster die 10 maanden lang, 24 uur per dag voor Orang Oetan Hujan zorgde. De moeder van Hujan werd vlak na de geboorte van Hujan ernstig ziek, ze moest daardoor onder narcose. Toen ze daaruit wakker werd, wilde ze het jong niet meer terug hebben. Ze herkende het niet meer. Door Hujan met de hand te voeden kon hij uiteindelijk wel bij oma en haar jong terecht. Oma Lea heeft nog een kleintje van 1 jaar oud genaamd Suria! Ze accepteert Hujan in haar verblijf en nam het ook een tijdje onder haar hoede, ze geeft alleen geen borstvoeding aan hem en daarom wordt hij nog gevoed met de fles. Hujan en Suria spelen hartstikke leuk met elkaar.
Ondanks dat ik zelf ook een sterke mening heb over het met de fles opvoeden van dieren, heb ik wel bewondering voor deze dierenverzorger die met zoveel liefde voor Hujan heeft gezorgd. Het beroep van een dierenverzorger is bewonderenswaardig maar zeker in dit geval. 10 maanden lang stond haar leven in het teken van Hujan.
En kijk dan wat voor een schatje het is!
Zaterdagavond had ik een avondje alleen want Michael was de hele dag weg op teamuitje met zijn handbalteam. Dus het was tijd voor romantische kaarsjes en chocoladefondue. Allemaal voor mezelf. Voetjes omhoog en een filmpje aan!
Zondag ging ik samen met dierenliefhebber en fotograaf Remco naar de Apenheul en ik maakte er de schattigste foto’s van moeders met hun jongen! Ondertussen zat Michael heerlijk met zijn vader en broertje op de modelbouwbeurs in Duitsland. Dus we hadden het beide naar ons zin, haha! Ik kan niet verwachten dat iedereen graag zo vaak naar dierentuinen gaat.
Het was dus een prachtige tropische week met heel veel geboortenieuws en foto’s. Ik hoop dat jullie net zo hebben kunnen genieten van al deze schattigheid als ik. Ik zie je volgende week weer voor een nieuwe Shots Of The Week. Maar vergeet niet dat er donderdag en zondag ook nog blogposts online komen. Fijne week allemaal!
Liefs,
Lieke

4 reacties

 • g our

  you are really a excellent webmaster. The web site loading speed is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
  Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve performed a excellent job on this matter!

 • motoalpinismo.it

  Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However I am encountering difficulties with your RSS.
  I don’t know the reason why I can’t subscribe to it.
  Is there anyone else getting the same RSS problems?
  Anybody who knows the solution can you kindly respond?
  Thanks!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.