SHOTS OF THE WEEK FEBRUARI '19,  Uncategorized

SHOTS OF THE WEEK #4

Zoals jullie van de week al konden lezen, was het een speciale week! Ik genoot van de dag dat de ijsbeertjes voor het eerst naar buiten mochten in Dierenrijk. Ik startte de week echter in de Zoo van Antwerpen. Daar was het okapi jong Ubundu dat geboren werd op 26 januari, voor het allereerst buiten. Én ik zag gorilla baby Thandie voor het eerst buiten in het zonnetje.

Ubundu – Zoo Antwerpen

Ik startte de week in Zoo Antwerpen. Waar het Okapi jong voor het eerst naar buiten ging. En wat hij het naar zijn zin buiten. Springen en rennen door het verblijf, het was erg leuk om te zien!

Mayani en Thandie – Zoo Antwerpen

Maar ik zag ook kleine Thandie voor het eerst buiten. Het was niet gemakkelijk om ze goed te fotograferen. Het was mooi om te zien hoe Thandie alles ontdekt in het buitenverblijf!

‘Dat is gek, wat voelt dat raar, het is gras!’ Thandie – Zoo Antwerpen
Hou je goed vast Thandie! – Zoo Antwerpen
En ook de prachtige Amahoro buiten – Zoo Antwerpen

Woensdag was het dus de dag waarop de ijsbeertjes voor het eerst naar buiten gingen. Dat was prachtig en zo ontzettend bijzonder. Zie hier de blog met foto’s en video materiaal van de eerste stapjes in het buitenverblijf van deze kleine wondertjes. Maar op vrijdag ging ik terug met een vriendin. Dat leverde ook een hoop foto’s op. Maar niet van witte, maar zwarte ijsbeertjes. Want de tweeling heeft uitgevonden hoe ze lekker kunnen rollen in de modderpoel.

IJsberen Pret – Dierenrijk
‘Psst.. ze kijken naar ons. Wie ik, ik heb niks gedaan!’ – Dierenrijk

En na al dat rollen in de modder is het dan weer tijd om bij moeder te drinken en schoongelikt te worden.

IJsberen Liefde – Dierenrijk
Drinken bij mama – Dierenrijk
‘Ik heb zojuist een modderbad genomen, maar ben nog steeds schattig toch?’

Wie kan dat nu zeggen, dat hij/zij nog zo schattig is na een modderbad. Hieronder zie je een filmpje van alle ontdekkingen in het buitenverblijf. Het filmpje heb ik afgelopen vrijdag gemaakt! Met jawel, mijn nieuwe videocamera.

Fijne week! Liefs, Lieke

2 reacties

  • Jenny

    Hoi hoi,

    Kijk, dit is vast mijn record snelste reactie.
    Ik ben bijna van mijn stoel gevallen van de foto’s van Thandie. ZOOO SCHATTIG!! Ze zijn echt prachtig hoor, zeker op mijn telefoon. En het okapietje heb je ook supermooi gekiekt. Vooral de ‘moederliefde’. Heerlijke serie van de modderbeertjes. Bedankt en groetjes!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.